Rólunk

Tömöri Csaba és Anna vagyunk a Naturhome márka tulajdonosai és a Tömöri-Holz Faipari Kft. alapítói. Köszönjük érdeklődését!

100% magyar tulajdonú családi vállalkozásunkat Hajdú-Bihar megyében alapítottuk, melynek immár családunk 3. asztalos generációja is aktív részese lett. Kezdeti útkeresésünk után, 2001-ben,Vámospércsen kezdtünk tömörfa ágyakat, hálószobabútorokat gyártani az egészség- és környezetbarát alváskultúrát hazánkban meghonosító Demeter Tamás által alapított kft. beszállítójaként. 

Későbbi partnerünk, az a Naturhome lett, melyet Nagy Gyöngyi és Gasparek Ferenc alapított, s boltjaik (Zsámbék, Győr, Székesfehérvár) valamint webshopjuk rövid időn belül igazi gyöngyszemekké váltak a magyar piacon. Miután 2011-ben aktív működésük megszűnt, örömmel vettük át és azóta is lelkesen próbáljuk népszerűsíteni, képviselni az ember és természetbarát Naturhome életérzést.

Könnyű helyzetben vagyunk, mert családunk életét kezdetektől meghatározza az "Élni és Élni Hagyni" őseinktől örökölt bölcsessége. 

Műhelyünket is folyamatosan úgy fejlesztettük, hogy termékeink előállításához a lehető legkisebb mértékben károsítsuk azt az élővilágot, ami éltet bennünket. A bútorgyártáshoz szükséges rönköket magyar, fenntartható erdőgazdálkodást folytató erdészetekben, személyesen, egyenként választjuk ki. A lucfenyő és a Cirbolyafenyő alapanyag  2 szomszédunktól, Ukrajnából és Ausztriából érkezik hozzánk.

Faipari gépeink működtetéséhez a lehető leghamarabb napelem-rendszert telepítettünk, a vizet saját hidrofor-ház adja, csarnokaink fűtését a gyártás során keletkező fahulladékok biztosítják.

A rönkfeldolgozás során keletkező szélanyagból megfizethető, jó minőségű tűzifa lesz, aminek mindig örülnek a környékbeli családok. És bizony jönnek hozzánk a hentesek, sajtkészítők, állattartók is, a füstöléshez legjobb tiszta forgácsért, fűrészporért! A bizonyítottan kedvező élettani hatásokkal rendelkező Cirbolyafenyő forgácsával királynőhöz méltón bánunk, hogy alváskönnyítő, gyógyhatású párnákhoz használhassuk.

Debrecen külső területén, a tanyavilágban található üzemünk köré fákat telepítettünk, és a lassan erdővé dúsult területeket szabadidőnkben családunk apraja-nagyja nagy szeretettel gondozza.

Bútoraink gyártásánál csak a legszükségesebb vegyi anyagokat használjuk, legtöbb ágytípusunk fémmentes, és a régi jól bevált asztalosipari-technikákat ötvözzük a modern technológiával, hogy akár több generációt is kiszolgáló minőségi termékeket készíthessünk.

 

Üzletünk

Hosszas előkészületek után 2021 februárjában nyitottuk meg debreceni üzletünket azzal a céllal, hogy vásárlóink személyesen győződhessenek meg az általunk kínált árucikkek minőségről, szépségről, és hogy segíthessünk a választásban. Saját készítésű bútoraink, lakástextiljeink mellett, az elmúlt évtizedek alatt nálunk már jelesre vizsgázott, magas minőségű termékeket gyártó, forgalmazó vállalkozások, termékeivel egészítettük ki.

Így a hozzánk betérők:

  • kipróbálhatják a gerinckímélő ágybetetétrendszerünk és a különböző matractípusok nyújtotta kényelmet
  • érezhetik cirbolyatermékeink vagy gyógynövényes párnáink illatát
  • megtapasztalhatják a gyapjú, pehely, pamut vagy len előnyös tulajdonságait
  • szín- és fafajminták segítségével válogathatnak megrendelésre, akár egyedi méretekben is kérhető bútoraink közül.
  • Kérdéseikkel, kéréseikkel keressenek bennünket bátran elérhetőségeink valamelyikén!