7+1 dolog, amit imádnak vásárlóink,
s amiért Neked is érdemes mellettünk dönteni
 

1. Komplett, berendezett háló - összeállításokat találsz oldalainkon, melyek útmutatót adnak leendő hálószobád kialakításához, inspirálják elképzeléseidet.

2. "Aludj jól, érezd jól magad!" ingyenes online alváskultúra hírlevelünkből első kézből értesülhetsz az egészséges alvást, friss ébredést érintő legfrissebb és leghasznosabb információkról, újdonságainkról és kizárólag regisztrált olvasóinknak szóló egyedi ajánlatainkról.

3. Matrac és ágybetét - variációk regimentje vár. A lehetőségek közül - sok éves tapasztalattal hátunk mögött - segítünk kiválasztani a számodra optimális megoldást, hogy tényleg jó ágyad, kényelmes fekhelyed, kipihent reggeled legyen nap, mint nap.

4. Vásárlóink körében 100%-os a megelégedettség az ágybelsők tekintetében, értsd: nincs panaszosunk, aki a nem megfelelő matracválasztás miatt kényelmetlen fekhelyre panaszkodna. Miért? Mert időt nem sajnálva, addig kutatunk, míg meg nem találjuk gerinced számára a megfelelő ágybetétet. Ezért fontos, hogy ha hozzánk fordulsz ágybetétért, szánj rá időt - mi is ezt tesszük!

5. És ha úgy döntesz vásárolsz, ezt megteheted kényelemsen otthonról, neten keresztül - mászkálás, autókázás nélkül teljes biztonsággal.

6. Új ágyad, takaród belépőt jelent exkluzív törzsvásárlói klubunkba, melynek keretein belül különleges előnyökre tehetsz szert.

7. Mivel mi csak akkor lehetünk elégedettek, ha Te is az vagy, s ehhez ágy, betétrendszer választása során során sok-sok kérdés merül fel, írd le vagy mondd el nekünk minden ezzel kapcsolatos kérdésed, kételyed, érzésed, legyen az bármily hosszú vagy sok, örömmel válaszolunk.

+1. Nem árulunk zsákba macskát - termékeinket 100% pénzvisszafizetési garanciával szálltjuk.

 

Naturhome - egy csapat, aki azért dolgozik,
hogy minden reggel boldogan és energikusan ébredj

Nagy Gyöngyi vagyok,
a Naturhome alváscentrumok vezető tanácsadója, s őszinte öröm
számomra, hogy itt köszönthetlek.

Kollégáinkkal immár 12 éve azon fáradozunk, hogy mindazoknak, akik végre igazán jól, garantáltan kényelmesen kívánnak aludni, azonnal elérhető és kézzelfogható megoldást nyújtsunk.

Tudjuk, hogy a JÓ alvás óriási kincs, hisz nem kevesebb, mint mindennapi boldogulásunk és egészségünk múlik rajta. Küldetésünk, hogy a Te éjszakáid is békésen pihentetővé és harmonikussá, reggeleid pörgően elevenné és frissé tegyük folyamatosan megújuló szaktudásunk és szüntelenül fejlődő, egészséges, tiszta natúr termékeink által.

 

Kérlek, ne feledd:

1. ha elég volt a kényelmetlen, nyikorgó öreg ágyból,

2. ha fájós derekadra, gerincproblémáidra gyógyírt keresel, vagy

3. ha egy átmulatott éjszaka után is frissen és pihenten szeretnél ébredni

fordulj hozzánk bizalommal, szeretettel várunk!

 

Ha szeretnél Te is a JÓ alvással, friss ébredéssel és egyéb alváskultúra újdonságokkal kapcsolatban friss és hasznos információk birtokába jutni, továbbá híreket első kézből újdonságainkról és rendkívüli - kizárólag regisztrált olvasóinknak szóló - exkluzív ajánlatainkról - kérd itt "aludj jól - érezd jól magad!" ingyenes, internetes alvásmagazinunkat!

 

Kérdésed maradt, véleményed, javaslatod van? Ne tétovázz, írd meg nekünk e-mailben!