Title
Eladási ár:
143,100Ft
 

Itt válaszd ki, hogy milyen széles betét kerüljön ágyadba! Figyelj: franciaágyba mindig két különálló ágybetét kerül!

Válaszd ki, hogy milyen huzattal kéred matracod!

 Gerincdoktor ágybetét - TRADÍCIÓ: kókusz-latex matraccal

Egy feszesebb Gerincdoktor összeállítás, mely azok számára ideális, akik ragaszkodnak a keményebb felületű, hagyományos kókuszos ágybetéthez.

Ha makkegészséges vagy és keményebb fekhelyre vágysz, vagy súlyod 80-100kg közötti, és ragaszkodsz a feszesebb fekhelyhez, úgy elfogadható alternatíva számodra a TRADÍCIÓ rendszer, melynek 3 egymástól független, de egymás nélkül mit sem érő szerkezete arra hivatott, hogy Téged szolgáljon, a Te kényelmedet, a Te igényeidet és elvárásaidat teljesítse nap, mint nap.

A Gerincdoktor részletes ismertetőjét itt, az Alváslexikonban találod - ha még nem olvastad, klikk!

Az TRADÍCIÓ Gerincdoktor matraca - szemben a PRÉMIUM és OPTIMUM egynemű matracaival - egy olyan speciális szendvicsmatrac, melynek fekvőfelületeit homogén latextáblák alkotják, középső, belső magját pedig egy latexált kókusztábla. A latexált kókusztábla úgy készül, hogy a kókuszrostokat folyékony latextejjel préselik táblába, így kap az egyébként merev kókusz-szál rugalmasságot.

Az kókusz-latex matrac tehát lényegesen kevésbé rugalmas, mint kaucsuk és standardlatex testvérei, ezért 80kg testsúly alatt kevésbé alkalmas a gerinc regenerálódásának elősegítésére. Tehát elsősorban panaszmentes, egészséges, keményebb fekhelyre vágyó felnőtteknek ajánlott. 

Válaszd a TRADÍCIÓ rendszert kókusz-latex matraccal, ha:

 • hátad, gerinced rendben és feszesebb, keményebb fekvőfelületű ágybetétet szeretnél, hogy pihentetően és jól aludj
 • testsúlyod 80-100kg közötti - sem több, sem kevesebb!
 • hátfájás, gerincprobléma gyötör és keményebb jellegű ágybetétre vágysz
 • ragaszkodsz a kókuszos matrachoz

Gerinced számára a LEGJOBB megoldás

Teljes felületen eloszló, ideális támasz Fémszerkezetet nem tartalmaz Gondos kézimunka  
Válassz hazait! Természetes, lebomló anyagok felhasználásával 45nap cseregarancia 2-3hét alatt szállítjuk, ingyenesen  

 

8 nyomós ok, amiért többen Gerincdoktor - TRADÍCIÓ ágybetétet választanak:

IKON - 180x200cm fekvőfelületű franciaágy ágybetéttel

1) Páratlan kényelmes fekvésélmény -
"... el sem tudom képzelni mi lesz vele az utazás alatt, úgy hozzászoktam a jóhoz..."
                                         Heller Istvánné, Szeged

2) Tested minden egyes pontjához maximálisan alkalmazkodik - "... ez tartja a derekam és a teljes hátam, hason és hanyatt is nagyon kényelmes..."
                                 Kramarics Ágoston, Budapest

3) Tökéletesen  tehermentesíti és regenerálja gerinced az alvás során: "...rengeteget kínlódtam, sokszor felébredtem. Ezen az ágyon a 2. héttől végigalszom az éjszakát, a derekam rendben, ki tudom pihenni magam."
                                               Sári Péterné, Komló

4) Garantáltan fémmentes szerkezet - "A régi rugós matracunkon nem tudtam rendesen aludni, pihenni, sokszor ébredtem fejfájással. Szervi bajom nincs, de érzékeny vagyok a geopatikus terhelésekre, s az orvos ajánlására választottam ezt a fémmentes rendszert. Nagyon bevált, köszönöm..."
                                       Faragó Károly, Komárom

5) Keményebbre vágyó, közepes súlyú hát-, derék- és gerincproblémások számára jó alternatíva - "Megértettem, hogy a másik még jobb lenne, de azt én túl ruganyosnak, idegennek éreztem. Ez tökéletes, az első perctől nagyon jó..."
                                              Szalai János, Miskolc

6) Természetes anyagok - "...nagyon kényelmes és ami szintén fontos, hogy jól szellőzik, nem fülled be, nem izzadunk rajta..."
                               Szabados Judit, Nyergesújfalu

7) 18-109 éves korig ajánlott: "... 40 évig kőkeményen feküdtem, ez tűnt a legjobbnak és így is lett..."
                                                     Konc Áron, Zirc

8) Meglévő ágyba, eltérő méretben is rendelhető: "... pont jó lett a keretbe. Nem lötyög, nem nyikorog, szép és hihetetlenül kényelmes!... "
                                                Gábor Vanda, Győr
 

Megjegyzés:

A Gerincdoktor különleges regeneráló hatását a lécesbetét rugalmassága, rendkívüli dinamikája adja. Minél merevebb, keményebb matracot helyezel rá, annál kevésbé érvényesül ez a támasztó, tehermentesítő hatás.

Hát- és derékfájás, gerincprobléma esetén épp ezért javaslojuk a homogén, rugalmas matracokkal kialakított PRÉMIUM és OPTIMUM Gerincdoktor rendszereket.

Ha mégis a keményebb, feszesebb fekvéshez ragaszkodsz, elsősorban a NOVUM rendszert ajánljuk, mert annak matraca tartósabb, hosszabb élettartamú. A kókusz-latex matrac kókuszmagja egy idő után óhatatlanul gödrösödik, hiszen maga a kókuszrost - még a latexált is - alapvetően merev anyag. Ha azonban mindent összevetve Neked mégis a kókuszos matrac az álmod, válaszd a TRADÍCIÓ rendszert! 

LEGfontosabbak:

a fenti ár a tartókeret+lécesbetét+matrac együttes ára, az általad választott szélességben.

 • szállítási idő: 2-3 hét
 • alapanyagok elemenként:
  tartókeret: gőzölt, tömör bükkfa
  lécesbetét: gőzölt tömör bükkfa, latex és pamutvászon 
  matrac: 100% standardlatex + latexált kókusz
 • többféle matrachuzattal választhatod
 • meglévő ágyba, egyedi méretben is készítjük 

Franciaágy esetén mindig kettő, egymástól független egység alkotja az ágybetétet, DE! a matracot, ha szeretnéd - külön kérésre - egyben is elkészítjük.
 

100% elégedettségi garanciával: rizikód nincs, ha Neked nem jön be ez a Gerincdoktor, cseréljük vagy visszaküldjük a pénzed - kérésed szerint! Válaszd nyugodtan, a legjobban jársz vele!

 

Kinek ajánlott?

 • egészséges, keményebb fekvést kedvelő felnőttek részére 80-100kg tetsúly között
 • olyan, hát- és gerincproblémások számára, akik ragaszkodnak a keményebb jelleghez és súlyuk 80-100kg között van 
 • háton, hason és/vagy oldalfekvésben alvók számára 

 

Melyik matrachuzatot válasszam?

3 különböző kialakítású matrachuzat közül választhatsz, melyeknél a külső huzathéj mindhárom esetben ugyanaz, aloe vera mikrokapszulákkal kötött-hurkolt kelme.

1) normál vékony aloe huzat: vékony, könnyen kezelhető huzat, mely a matracról körben lecippzározható, s otthon, mosógépben mosható

2) gyapjúval steppelt aloe huzat: az aloe kelmét 1,5cm vastagságban kártolt gyapjúval steppeljük, ezáltal a huzat testesebb, puhább és klimatikus szempontból kellemesebb lesz. Ez a huzat a gyapjú nemezelődését elkerülendő szellőztetéssel frissíthető, illetve tisztítóban tisztíttatható.

3) pamuttal steppelt aloé huzat: az aloe kelmét 1,5cm vastagságban pamutpaplannal steppeljük, ezáltal a huzat testesebb és puhább lesz, hőérzet szempontjából jelentősen nem változik. Ez a huzat otthon, mosógépben mosható.

 

A GERINCDOKTOR ágybetét részben nyugat-európai, részben hazai alapanyagból készül
gondos kézi munkával, itthon, Magyarországon.

 

Méretek:

Hossz - ágybetét teljes hosszúsága: 200cm
Szélesség: 80, 90cm
Matracmagasság: ca. 9cm-11cm, huzattól függ
Falcmélység: 17cm

Ha a fentiektől eltérő méretű (akár szélesebb-keskenyebb, akár hosszabb-rövidebb) ágybetétet keresel, akkor is jó helyen vagy - elkészítjük számodraÍrj nekünk, vagy hívj minket a 23/340-709 számon - s mondjuk is a kívánt méretű ágybetét kalkulációját!
 

Az ágybetét használati- és ápolási útmutatóját ide kattintva tudod letölteni.

 Akik Gerincdoktoron alszanak, nem szívesen mennek nyaralni, többnapos vendégségbe, mert:

 Olyan egyedülállóan rugalmas és testükhöz alkalmazkodó az ágybetétjük, s ezáltal oly kényelmes, hogy fájóan hiányzik, ha nem ezen ébrednek. A lécesbetét felső lécsora tökéletesen alkalmazkodik a testhez, minden pozitúrában tehermentesíti a gerincet, így forgolódásmentes, pihentető éjszakát garantál és friss, pörgős reggeleket nap, mint nap - ugye Te sem szívesen mellőznéd?

 Ezen az ágybetét teljesen mindegy, hogy hason-, oldalt- vagy hanyatt alszanak, mindig és mindenkor pihenten ébrednek. Ez úgy lehetséges, hogy a lécesbetét felső lécsora - mely a testünket folyamatosan tehermentesen, tehát lazán, pihentetően tartja - aktívan együttdolgozik az alsó, konzolos lécsorral az őket összekapcsoló rugalmas testeken keresztül. Egyszerű, de zseniális megoldás, próbáld ki Te is!

 Nem ébrednek fájós derékkal, sajgó tagokkal a saját ágyukban. A Gerincdoktor épp ott tartja feszesen a gerincet - derékrészen - ahol az megtámasztás nélkül lógna, feszülne és ott enged, hajlik erőteljesen - popsi, vállzóna -, ahol a testünk ezt igényli. S mivel nincs feszülés, nincsenek elnyomódó testrészek, Te csak alszol, alszol, és még mindig alszol mélyen, önfeledten és boldogan - pont mint bébi korodban.

 Ha későn fekszenek és kevesebbet alszanak, akkor is frissen, pörgősen ébrednek. Hogy hogyan? Úgy, hogy ők éjszaka nem forgolódnak meg kínlódnak, mint sokan a régi, gödrös matracon, hanem alszanak. Egyszerű a matek: az idő ugyan rövidebb, de "CSAK" alvással telik. Ha esetleg Te is sajnálod az időt aludni - mert esténként van jobb programod -, akkor ez a betét pont Neked való!

 Szeretik és fontos számukra, hogy amíg alszanak tiszta, természetes anyagok veszik körül őket. Gondold csak el, mivel az éjszakai alvás a leghosszabb ugyanazon helyen eltöltött idő a nap folyamán, ha akkor, ott valami zavar, irritál, az mély nyomot hagy, durva következménnyel jár. A naturkaucsuk matrac azért a legjobb választás, mert túl azon, hogy nagyon kényelmes, jól szellőzik, atkamentes és hypoallergén.

 Ha előjön a derékfájás, lumbágó a Gerincdoktor azonnali enyhülést adhat.  Az gőzölt bükk lécek speciális bordázott kialakítása és duplasoros szerkezete azt is lehetővé teszi, hogy egy hirtelen jött rándulás, akut fájdalom is elviselhetően, könnyebben átvészelhető legyen. Ilyenkor  közvetlen a lécesbetétre feküdve, arra csupán vékony gyapjúderékaljat terítve használjuk. Ha derékfájós vagy és hatékony, jó megoldást keresel, válaszd a Gerincdoktort!

 Ezzel a betéttel nincsenek problémák. A lécek egyszerűen és villámgyorsan cserélhetőek és forgathatóak, a tartókeret elnyűhetetlen, a matrac úgyszint hosszú-hosszú évekig szolgál. Érthető, hogy aki hosszú távon gondolkodik, Gerincdoktort választ - nem?

 Sok az info, s bizonytalan vagy? Kérdésed van?
Írj nekünk, vagy hívj minket a 20/9585 273 számon - szívesen segítünk!

Nagyítható képek

Vélemény a termékről