Title
Eladási ár:
134,300Ft
 

Itt válaszd ki, hogy milyen széles betét kerüljön ágyadba! Figyelj: franciaágyba mindig két különálló ágybetét kerül!

Válaszd ki, hogy milyen huzattal kéred matracod!

 Gerincdoktor ágybetét - OPTIMUM: standardlatex félbio matraccal

A legkedvezőbb ár-teljesítmény arányú Gerincdoktor összeállítás, mely azok számára ideális, akik a kedvezőbb ár érdekében hajlandóak a matrac tekintetében némi kompromisszumra.

Ha nem ragaszkodsz a 100% bio alapanyaghoz, úgy ragyogó alternatíva számodra az OPTIMUM rendszer, melynek 3 egymástól független, de egymás nélkül mit sem érő szerkezete arra hivatott, hogy Téged szolgáljon, a Te kényelmedet, a Te igényeidet és elvárásaidat teljesítse nap, mint nap.

A Gerincdoktor részletes ismertetőjét itt, az Alváslexikonban találod - ha még nem olvastad, klikk!

Az OPTIMUM Gerincdoktor matraca - szemben a PRÉMIUM 100% tisztaságú naturkaucsuk biomatracával - egy olyan speciális ún. "mixlatex", melynek alapanyaga 60% naturkaucsuk és 40% lombiklatex keveréke. A két matrac (naturkaucsuk és standardlatex) fizikai tulajdonságai közel azonosak, terhelhetőségük, rugalmasságuk megegyező, ellenben a standardlatex ellenálló képessége az adalékoknak köszönhetően nagyobb, illetve ára lényegesen kedvezőbb.

Ez a matraca rendkívül elasztikus és rugalmas, ezáltal ideális a lécesbetét felett, mert a lécek dinamikája és támasztóképessége maximálisan érvényesül. Különleges latex alapanyagának köszönhetően rugalmasságát, alkalmazkodóképességét több-tíz éven keresztül megőrzi, cseréje elsősorban higiéniai okok miatt indokolt 9-10 évente.

Válaszd az OPTIMUM rendszert standardlatex matraccal, ha:

 • gerincproblémád van, hát- és/vagy derékfájással küzdesz és a legkényelmesebb jó árú ágybetétet keresed ágyadba
 • egészséges vagy, kutya bajod, de JÓL, pihentetően akarsz aludni, reggelente pedig frissen ébredni
 • a LEGJOBB ár-teljesítmény arányú ágybetétet keresed kínálatunkban
 • elfogadod a jó árért cserébe, hogy matracod nem 100%-ban bio

Gerinced számára a LEGJOBB megoldás

Teljes felületen eloszló, ideális támasz Fémszerkezetet nem tartalmaz Gondos kézimunka  
Válassz hazait! Természetes, lebomló anyagok felhasználásával 45nap cseregarancia 2-3hét alatt szállítjuk, ingyenesen  

 

9 nyomós ok, amiért sokak Gerincdoktor - OPTIMUM ágybetétet választanak:

IKON - 180x200cm fekvőfelületű franciaágy ágybetéttel

1) Páratlan kényelmes fekvésélmény -
"... alig várom, hogy ledőlhessek esténként. Olyan, mintha lebegnék..."
                                          Vass János, Biatorbágy

2) Tested minden egyes pontjához maximálisan alkalmazkodik - "... akár hason, akár oldalt alszom, mindig pihenten ébredek. Nem fáj semmim, átalszom az éjszakát mióta Gerincdoktorunk van..."
                                      Holló Krisztina, Veszprém

3) Tökéletesen  tehermentesíti és regenerálja gerinced az alvás során: "...rengeteget kínlódtam, sokszor felébredtem. Ezen az ágyon a 2. héttől végigalszom az éjszakát, a derekam rendben, ki tudom pihenni magam."
                                               Sári Péterné, Komló

4) Garantáltan fémmentes szerkezet - "A régi rugós matracunkon nem tudtam rendesen aludni, pihenni, sokszor ébredtem fejfájással. Szervi bajom nincs, de érzékeny vagyok a geopatikus terhelésekre, s az orvos ajánlására választottam ezt a fémmentes rendszert. Nagyon bevált, köszönöm..."
                                       Faragó Károly, Komárom

5) Hát-, derék- és gerincproblémások legjobb választása - "A gerincműtét után itthon már ez az ágy várt. Féltem, hogy mi lesz velem, tudok-e rajta aludni, de szerencsére nekem nagyon bevált, az első perctől tökéletes..."
                                        Szekszárdi Józsefné, Érd

6) Enyhíti a túlhajszolt, stresszes nappalok kínját: "Felsővezetőként komoly elvárásoknak kell megfelelnem, rendkívül feszített napi ritmusban élek. Ez az ágy megváltás nekem, fantasztikus, hogy szinte leteszem a fejem és már alszom is, egyvégtében, egész éjjel..."
                                                       S. Anett, Győr

7) Természetes anyagok - "...nagyon kényelmes és ami szintén fontos, hogy jól szellőzik, nem fülled be, nem izzadunk rajta..."
                               Szabados Judit, Nyergesújfalu

8) 9-109 éves korig ajánlott: "... 11évesen az egész napos padban-ülésnek, meg talán a hatalmas hátitáskának köszönhetően is rémes volt a tartása, komolyan aggódtunk... A Gerincdoktor nála is bevált, sokkal egyenesebben tartja magát, öröm nézni..."
                                             Vida Erika, Debrecen

9) Meglévő ágyba, eltérő méretben is rendelhető: "... pont jó lett a keretbe. Nem lötyög, nem nyikorog, szép és hihetetlenül kényelmes!... "
                                                Gábor Vanda, Győr

+1) Sok esetben  - főleg ha ki van centizve az ágybetétre fordítható összeg - okos kompromisszum a félbio matrac: gondolj csak például egy panel lakásra. Legyünk őszinték, egy ilyen otthonban körbe-körbe van vasalva, huzalozva az ember, olyan nagy tragédia nem történik, hogyha az egyéként szuperkényelmes ágya nem 100% bio, igaz?!

 

LEGfontosabbak:

a fenti ár a tartókeret+lécesbetét+matrac együttes ára, az általad választott szélességben.

 • szállítási idő: 2-3 hét
 • alapanyagok elemenként:
  tartókeret: gőzölt, tömör bükkfa
  lécesbetét: gőzölt tömör bükkfa, latex és pamutvászon 
  matrac: 100% standardlatex
 • többféle matrachuzattal választhatod
 • meglévő ágyba, egyedi méretben is készítjük 

Franciaágy esetén mindig kettő, egymástól független egység alkotja az ágybetétet, DE! a matracot, ha szeretnéd - külön kérésre - egyben is elkészítjük.
 

100% elégedettségi garanciával: rizikód nincs, ha Neked nem jön be ez a Gerincdoktor, cseréljük vagy visszaküldjük a pénzed - kérésed szerint! Válaszd nyugodtan, a legjobban jársz vele!

 

Kinek ajánlott?

 • hát-, derék- és gerincproblémával küzdők részére
 • egészséges felnőttek és gyerekek részére - 9éves kortól - gerincük egészségének megőrzése végett
 • azoknak, akik a legkényelmesebb ágybetétet keresik a legkedvezőbb áron
 • háton, hason és/vagy oldalfekvésben alvók számára
 • 120kg testsúly alatt - ha nehezebb vagy, se ess kétségbe! Hívj bennünket, vagy írj - küldjük a megoldást!

 

Melyik matrachuzatot válasszam?

3 különböző kialakítású matrachuzat közül választhatsz, melyeknél a külső huzathéj mindhárom esetben ugyanaz, aloe vera mikrokapszulákkal kötött-hurkolt kelme.

1) normál vékony aloe huzat: vékony, könnyen kezelhető huzat, mely a matracról körben lecippzározható, s otthon, mosógépben mosható

2) gyapjúval steppelt aloe huzat: az aloe kelmét 1,5cm vastagságban kártolt gyapjúval steppeljük, ezáltal a huzat testesebb, puhább és klimatikus szempontból kellemesebb lesz. Ez a huzat a gyapjú nemezelődését elkerülendő szellőztetéssel frissíthető, illetve tisztítóban tisztíttatható.

3) pamuttal steppelt aloé huzat: az aloe kelmét 1,5cm vastagságban pamutpaplannal steppeljük, ezáltal a huzat testesebb és puhább lesz, hőérzet szempontjából jelentősen nem változik. Ez a huzat otthon, mosógépben mosható.

 

A GERINCDOKTOR ágybetét részben nyugat-európai, részben hazai alapanyagból készül
gondos kézi munkával, itthon, Magyarországon.

 

Méretek:

Hossz - ágybetét teljes hosszúsága: 200cm
Szélesség: 80, 90cm
Matracmagasság: ca. 8cm-10cm, huzattól függ
Falcmélység: 17cm

Ha a fentiektől eltérő méretű (akár szélesebb-keskenyebb, akár hosszabb-rövidebb) ágybetétet keresel, akkor is jó helyen vagy - elkészítjük számodraÍrj nekünk, vagy hívj minket a 23/340-709 számon - s mondjuk is a kívánt méretű ágybetét kalkulációját!
 

Az ágybetét használati- és ápolási útmutatóját ide kattintva tudod letölteni.

 Akik Gerincdoktoron alszanak, nem szívesen mennek nyaralni, többnapos vendégségbe, mert:

 Olyan egyedülállóan rugalmas és testükhöz alkalmazkodó az ágybetétjük, s ezáltal oly kényelmes, hogy fájóan hiányzik, ha nem ezen ébrednek. A lécesbetét felső lécsora tökéletesen alkalmazkodik a testhez, minden pozitúrában tehermentesíti a gerincet, így forgolódásmentes, pihentető éjszakát garantál és friss, pörgős reggeleket nap, mint nap - ugye Te sem szívesen mellőznéd?

 Ezen az ágybetét teljesen mindegy, hogy hason-, oldalt- vagy hanyatt alszanak, mindig és mindenkor pihenten ébrednek. Ez úgy lehetséges, hogy a lécesbetét felső lécsora - mely a testünket folyamatosan tehermentesen, tehát lazán, pihentetően tartja - aktívan együttdolgozik az alsó, konzolos lécsorral az őket összekapcsoló rugalmas testeken keresztül. Egyszerű, de zseniális megoldás, próbáld ki Te is!

 Nem ébrednek fájós derékkal, sajgó tagokkal a saját ágyukban. A Gerincdoktor épp ott tartja feszesen a gerincet - derékrészen - ahol az megtámasztás nélkül lógna, feszülne és ott enged, hajlik erőteljesen - popsi, vállzóna -, ahol a testünk ezt igényli. S mivel nincs feszülés, nincsenek elnyomódó testrészek, Te csak alszol, alszol, és még mindig alszol mélyen, önfeledten és boldogan - pont mint bébi korodban.

 Ha későn fekszenek és kevesebbet alszanak, akkor is frissen, pörgősen ébrednek. Hogy hogyan? Úgy, hogy ők éjszaka nem forgolódnak meg kínlódnak, mint sokan a régi, gödrös matracon, hanem alszanak. Egyszerű a matek: az idő ugyan rövidebb, de "CSAK" alvással telik. Ha esetleg Te is sajnálod az időt aludni - mert esténként van jobb programod -, akkor ez a betét pont Neked való!

 Szeretik és fontos számukra, hogy amíg alszanak tiszta, természetes anyagok veszik körül őket. Gondold csak el, mivel az éjszakai alvás a leghosszabb ugyanazon helyen eltöltött idő a nap folyamán, ha akkor, ott valami zavar, irritál, az mély nyomot hagy, durva következménnyel jár. A naturkaucsuk matrac azért a legjobb választás, mert túl azon, hogy nagyon kényelmes, jól szellőzik, atkamentes és hypoallergén.

 Ha előjön a derékfájás, lumbágó a Gerincdoktor azonnali enyhülést adhat.  Az gőzölt bükk lécek speciális bordázott kialakítása és duplasoros szerkezete azt is lehetővé teszi, hogy egy hirtelen jött rándulás, akut fájdalom is elviselhetően, könnyebben átvészelhető legyen. Ilyenkor  közvetlen a lécesbetétre feküdve, arra csupán vékony gyapjúderékaljat terítve használjuk. Ha derékfájós vagy és hatékony, jó megoldást keresel, válaszd a Gerincdoktort!

 Ezzel a betéttel nincsenek problémák. A lécek egyszerűen és villámgyorsan cserélhetőek és forgathatóak, a tartókeret elnyűhetetlen, a matrac úgyszint hosszú-hosszú évekig szolgál. Érthető, hogy aki hosszú távon gondolkodik, Gerincdoktort választ - nem?

 Sok az info, s bizonytalan vagy? Kérdésed van?
Írj nekünk, vagy hívj minket a 20/9585 273 számon - szívesen segítünk!

 

 

Nagyítható képek

Vélemény a termékről